пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
0 800 210-161
безкоштовна доставка
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
0 800 210-161
безкоштовна доставка
  • інформація
  • Зворотній зв'язок
  • особистий кабінет
  • кошик
  • обране
RU

Ювілейна фітнес конвенція Nike стане наймасштабнішою за 20 років існування

Ювілейна фітнес конвенція Nike стане наймасштабнішою за 20 років існування


Img_Registration_2019.jpg


Топове подія в світі фітнес індустрії - конвенція Nike Training Club - в цьому році відзначає своє 20-річчя! 16-17 березня ювілейний захід пройде з небаченим раніше розмахом: вперше в Україні під одним дахом виступлять понад 20 іноземних фахівців світового масштабу, в цілому відвідувачів чекає 100 майстер-класів.

Найбільш затребувані презентери світу і України поділяться безцінним досвідом і продемонструють останні тенденції в світі фітнесу за різними напрямками: функціональний тренінг, степ, аеробіка, йога, пілатес, кросфіт, духовний розвиток, вагітність, харчування та реабілітація.

В рамках NTC конвенції, в Києві зберуться не просто найвпливовіші презентери світу, а творці нових тенденцій в фітнес індустрії: Remy Huleux (Франція), Per Markussen (Норвегія), Alessandro Oliveri (Італія), Salvatore Nocerino (Італія), Anton Todorov ( Болгарія-Німеччина), Luciano Mottola (Італія), Iva Mojziskova (Чехія), Emanuel Vetro (Італія), Kamil Zasada (Польща), Alessio Pertica (Італія), Georgos Kazazidis (Греція), Coralie Carrassan (Франція), Lars Schuijling ( Нідерланди), Giorgio Radici (Італія), Aymeric Lidoreau (Франція), Carlos Ramirez (Італія), Alessandro Manzo (Італія), Ann-Katrin Weber (Німеччина), Shady Loic (Франція) та інші.

Компанія Herbalife Nutrition - світовий лідер в області продуктів збалансованого харчування, традиційно виступає генеральним партнером конвенції. Спільно з Nike компанія популяризує здоровий і активний спосіб життя поряд з принципами правильного харчування.

Водний партнер «Моршинська» Спорт допоможе не забути про головне правило тренувань - правильної воді, що підтримує в організмі гідробаланс завдяки унікальному складу мікроелементів з природних моршинських джерел. «Моршинська» Спорт давно стала вірним супутником тих, хто веде активний і здоровий спосіб життя, а також невід'ємним атрибутом спортивних тренувань і фітнес-залів. Все, для ще більш помітного результату!

Місце проведення: м.Київ, Клуб здорових задоволень «5 елемент».
Коли: 16-17 березня 2019 року.

Конвенція проводиться на базі програми Nike Training Club, яке об'єднує спортсменів з усього світу і дозволяє тренуватися в будь-який час, в будь-якому місці. Понад 170 тренувань, програма мотивації і останні тенденції в сфері фітнесу в форматі 24/7. Додаток NTC доступно безкоштовно в App Store і Google Play.


Попередня реєстрація обов'язкова. Подробиці заходу і реєстрація на сайті: http://ntc-convention.com.ua/