пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
0 800 210-161
безкоштовна доставка
  пн-пт: 10:00-18:00    сб-нд: 11:00-16:00  
0 800 210-161
безкоштовна доставка
  • інформація
  • Зворотній зв'язок
  • особистий кабінет
  • кошик
  • обране
RU

Nike провів масштабну йога сесію на даху в центрі Києва

DJI_0698.jpg


В цьому році, вже традиційний щорічний йога івент Nike пройшов під слоганом - Reach Further ( «Досягай більшого»). Надихаюче тренування пройшло 5 серпня на видовому даху в старому центрі Києва.

pic2.jpg


Гості заходу - найактивніші учасники Nike Training Club, які відвідують регулярні безкоштовні тренування з йоги, що проводяться Nike двічі в тиждень. Спеціально для цього вечора Олена Сідерська - майстер-тренер Nike Yoga і автор безлічі тренувальних програм - підготувала тренування, що базується на розробках її батька - Андрія Сідерського.

pic3.jpg


Крім самої йога сесії гості також встигли помилуватися панорамними видами на Київ, провести останні промені сонця і втамувати спрагу смачними і корисними лимонадами.

pic4.jpg


Практикувати йогу та інші види тренувань можна скрізь і завжди завдяки безкоштовному додатку Nike Training Club, який дозволить вам вдосконалюватися разом з кращими експертами Nike (посилання на скачування: iOS  / Google Play).

Nike також проводить регулярні безкоштовні тренування (біг, функціональний тренінг, йога) на центральній арені країни - НСК "Олімпійський". Детальна інформація та розклад тренувань в групі на Facebook: Nike+Kyiv (https://www.facebook.com/groups/nikekyiv/)